´╗?!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> NAU - Nadzemne cisterne, podzemne cisterne, rezervoarji

Cisterne, rezervoarji

Nalagam slike...
 

CISTERNE


SISTEM PLASTI─îNEGA REZERVOARJA BREZ BANDA┼ŻNE POVEZAVE - KAJ JE TO?

Namesto obi─Źajne banda┼żne povezave je pri rezervoarjih, sestav izveden preko ovalne odprtine z ┼żlebastim elementom na bo─Źni strani rezervoarja. Bistvena prednost navedene izvedbe je manj┼ía skupna te┼ża kot tudi hitrej┼ía in enostavnej┼ía monta┼ża.

Vsak rezervoar je v ─Źasu transporta in skladi┼í─Źenja za┼í─Źiten s plasti─Źno folijo.

KVALITETA Z GARANCIJO

Vsak rezervoar je tovaniško preizkušen in zato v skladu z našimi garancijskimi pogoji velja garancijsko obdobje petih let.

ENOSTAVEN TRANSPORT in HITRA MONTA┼ŻA

Majhna te┼ża in izvedba z ro─Źaji omogo─Źata enostaven transport. Rezervoarje NAU BAF in NAU QUADRO brez te┼żav prena┼íamo skozi odprtine, kar omogo─Źa vgradnjo ob vsakem ─Źasu. Na zunanji steni je tudi merilna skala, preko katere je mo┼żno od─Źitavati nivo teko─Źine v rezervoarjih.

PRAVILNA HRAMBA KURILNEGA OLJA
V GOSPODINSTVU

Pravilna hramba EL kurilnega olja je potrebna iz po┼żarnovarstvenega, ekolo┼íkega, obratovalnega in uporabni┼íkega vidika. Iz uporabni┼íkega vidika je pomembno, da je rezervoar za hrambo EL kurilnega olja, primernih dimenzij za postavitev, monta┼żo in vzdr┼żevanje skladno z veljavnimi tehni─Źnimi predpisi, pravilniki in odloki. Rezervoarji so lahko izdelane iz plo─Źevine ali plasti─Źnih mas (npr. polyamida 6 ali GFK). Sodobne tehnike rotacijskega litja plasti─Źnih materialov omogo─Źajo izdelavo lahkih, brez┼íivnih rezervoarjev, ki so enostavni za transport in vgradnjo, obenem pa odpade nevarnost pu┼í─Źanja po ┼íivih in varjenih ali lepljenih spojih.
2012 NAU.si. Vse pravice pridr┼żane. Created by Re-Design.si - Inovativni spletni marketnig